menu

Mededeling m.b.t COVID-19 (Corona virus)

 

 

Beste webshop bezoekers,

 

Let op, we werken vanaf nu ook alleen op afsrpaak!

 

Helaas merken wij als bedrijf ook de gevolgen van het virus COVID-19. Hierdoor kunnen we onze standaard services niet altijd garanderen. Denk hierbij aan de levertijden van onze producten en de kosten ervan. Doordat er weinig vluchten zijn vanuit Amerika naar Nederland, worden de prijzen van transport helaas verhoogd door de airlines. Onze derde zijn genoodzaakt om dit door te berekenen en ook wij kunnen daar niet aan ontkomen om hetzelfde te doen.

 

Voordat een bevestiging gestuurd wordt voor luchtvracht zendingen, zullen we eerst met u in contact gaan als de prijzen hoger zijn, zodat u eerst met uw klant kunt overleggen.

 

We merken de laatste week al dat er verschillende zendingen van onze leveranciers zijn vertraagd en de prijzen van het transport zijn verhoogd. Dit zal de komende maand(en) vaker gaan gebeuren.
De levertijden die nu worden gehanteerd op de webshop, zijn de normale levertijden. Dit zijn vanaf nu richtlijnen, omdat we zelf niet kunnen inschatten wat voor impact het virus zal hebben.

 

Onze excuses voor enige ongemakken, we hopen dat jullie de situatie begrijpen en ook begrip zullen tonen. Mochten er nog vragen zijn, vraag ze ons gerust.

 

We hopen net als iedereen dat het drama snel afgelopen zal zijn.

 

 


Bron: Carmar