menu

17 nieuwe modellen van Black Rhino

Black Rhino is met 17 nieuwe modellen op de markt gekomen en deze hebben we direct in ons assortiment opgenomen.
Overzicht van de nieuwe modellen:

 

Abrams, Canon, Grimlock, Henderson, Hollister (binnenkort verkrijgbaar), Kelso, Oceano, Primm, Realm, Reaper, Recon, Stadium, Trabuco, Dalton, Shredder, Waza

 

 

 

Black Rhino - Abrams 

De Black Rhino Abrams is ons nieuwste door de militair geïnspireerde wielontwerp dat een voortzetting is van de succesvolle Armory- en Arsenal-stijlen. Met de snelste en zwaarste ontwerpelementen van alle Black Rhino-pickupwielen was het alleen passend dat het Abrams-wiel werd vernoemd naar de zwaar gepantserde M1 Abrams-tank. Een agressieve, diepe lip is beschikbaar op alle 17 inch, 18 inch en 20 inch Abrams wielmontages om het uiterlijk van elke zware off-road truck te verbeteren. De Abrams is een compromisloos wiel dat exclusief is ontworpen voor 5x127 Jeeps en 8-lug-vrachtwagens met alleen een negatieve ET-18 offset.

 

  BR Abrams bestellen  

 


 

Black Rhino - Canon 

* Het Canon Rotary Forged® wiel is vervaardigd met behulp van een zeer geavanceerde productietechniek genaamd Rotary Forging. De velg van de wielen wordt onder hoge druk gesmeed terwijl het wiel op hoge snelheid wordt gedraaid. Dit verandert de moleculaire structuur en verbetert de sterkte van de legering. Het voordeel is een veel lichter gewicht dan een normaal gegoten wiel. Het belangrijkste is dat de gewichtsbesparing zich in de buitenste rand van het wiel bevindt, waardoor de rotatiemassa aanzienlijk wordt verminderd en de prestaties van het voertuig worden verbeterd.

 

  BR Canon bestellen  

 


 

Black Rhino - Primm 

De Black Rhino Primm Beadlock is ons nieuwste echte beadlock-wielaanbod voor 2019. Uitbreidend op de Crawler Beadlock en Garrison Beadlock-stijlen, is het Primm Beadlock-wiel ontworpen voor 5-lug, 6-lug en 8-lug-vrachtwagens. Voor het eerst wordt de Black Rhino Primm Beadlock ook aangeboden met vier standaardafwerkingen, waaronder: Candy Red met zwarte ring, Matte Gold met bewerkte ring, Matte Black met zwarte bouten en Zilver met spiegelvlak en bewerkte ring. Net als bij de andere Black Rhino beadlock-wielstijlen, is de Primm Beadlock exclusief verkrijgbaar in 17x8.5 met agressieve ET-38, ET-30 en ET0 offsets.

 

  BR Primm bestellen  

 


 

Black Rhino - Reno 

De Black Rhino Reno Beadlock is ons nieuwste echte beadlock-wielaanbod voor 2019. Voortbouwend op de stijlen Crawler Beadlock en Garrison Beadlock, is het Reno Beadlock-wiel ontworpen voor trucks met 5 of 6 steek. Voor het eerst wordt de Black Rhino Reno Beadlock ook aangeboden met drie standaardafwerkingen, waaronder: Candy Red met zwarte ring en zwarte bouten, Matte Black met zwarte bouten en Zilver met spiegelend gezicht en zilveren bouten. Net als bij de andere Black Rhino beadlock-wielstijlen, is de Reno Beadlock exclusief verkrijgbaar in 17x8.5 met agressieve ET-38, ET-30 en ET0 offsets.

 

  BR Reno bestellen  

 


 

Black Rhino - Recon 

Exclusief voor Jeep. De Black Rhino Recon is specifiek ontworpen en gebouwd om het diepste concave profiel op de Jeep Wrangler en Gladiator te bereiken. Het Recon-wiel is een compromisloos ontwerp dat beschikbaar is met slechts één breedte / offset-configuratie; 9,5 inch breed met een -32 offset. Maten variëren van 17, 18 en 20 inch diameters en zijn allemaal beschikbaar met de verschillende afwerkingen zoals hieronder weergeven.

 

  BR Recon bestellen  

 


 

Black Rhino - Shredder 

De Black Rhino Shredder is een agressief ontworpen off-road gaaswiel met een gedraaid spaakelement. De Shredder heeft een hoekig concaaf wielprofiel dat de styling-envelop verder duwt. Black Rhino Shredder is beschikbaar voor 5-lug trucks en 6-lug trucks in 17 inch, 18 inch en 20 inch maten met offsets variërend tussen ET-18, ET-12, ET0 en ET12. De matzwarte afwerking met machinaal bewerkte donkere tint heeft een gelaagde afwerking aan de voorkant van het wiel om de agressieve look te verbeteren. Messing bouten zijn inbegrepen om het wiel te laten opvallen. Mat gunmetal met zwarte liprand wordt ook aangeboden voor een meer uniforme wielafwerking.

 

  BR Shredder bestellen  

 


 

Overige modellen: 

 

Black Rhino - Henderson

 

Black Rhino - Hollister

(binnenkort verkrijgbaar)

 

Black Rhino - Grimlock

 

 

 

 

 

Black Rhino - Trabuco

 

 

Black Rhino - Dalton

 

 

Black Rhino - Waza

 

 

 

Black Rhino - Oceano

 

 

Black Rhino - Realm

 

 

Black Rhino - Reaper

 

 

Black Rhino - Stadium

 

 


 


Bron: Carmar